home
Nieuws
Werkwijze
Materiaal & Materieel
Uw onderhoudsplan
Contact
Leerwerkbedijf
Links
Woonhuis: dakkapel

Van dit woonhuis moest de dakkapel geschilderd worden. Bij dergelijke projecten maken wij gebruik van onze hoogwerker. Zodat we op een snelle, efficiƫnte en veilige manier op grote hoogten kunnen komen. Dit in tegenstelling tot het relatief dure en tijdsintensieve bouwen van een steiger.
Woonhuis: dakkapel Woonhuis: dakkapel
Airmix spuiten (buiten)

Bij deze schuur hebben we gebruik gemaakt van onze geavanceerde airmix verfspuit. Binnen korte tijd kan met deze spuit een groot oppervlakte bespoten worden. En dat met optimaal resultaat: de spuit zorgt voor een goed dekkende, dikke verflaag.
Schuur: airmix spuiten (buiten) Schuur: airmix spuiten (buiten)
Airmix spuiten (binnen)

Voor het binnenwerk is de airmix verfspuit ook een goede, tijdbesparende oplossing. Er wordt nevelarm gespoten, de gezondheid van zowel klant als schilder loopt dus op geen enkele manier gevaar.
Binnenwerk: airmix spuiten (binnen) Binnenwerk: airmix spuiten (binnen)
Landhuis: buitenwerk

Ook grote landhuizen komt u tegen in ons klantenbestand. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is de reden waarom klanten bij ons terecht komen, maar ook onze uitstekende service, zo leveren wij bv. standaard op met glasbewassing.
Landhuis: buitenwerk Landhuis: buitenwerk Landhuis Landhuis
Monumentale panden

Ook voor het schilderen van monumentale panden wordt Schildersbedrijf van As voor gevraagd. Wij zorgen er voor dat het pand in oude glorie hersteld wordt.
monumentale panden monumentale panden
Algemene voorwaarden   |   Onderhoud NL-garantie
© 2010-heden Schilders- en afwerkingsbedrijf Van As.    |   Website door Wageningen Webdesign